Nieuw trainingsaanbod 2024

Ben jij klaar om de eerste stappen te zetten om anders te kijken naar gezondheid. Het gedachtengoed van Positieve Gezondheid is voor velen een bron van inspiratie: de bredere kijk op gezondheid, de aandacht voor eigen regie, veerkracht en een betekenisvol leven. Maar hoe ga je nu van inspiratie naar implementatie? Hoe ga je concreet te werk?

In deze trainingen verken je het gedachtegoed, leer je meer over toepassingen in de praktijk en krijg je de handvatten om ermee aan de slag te gaan.

  1. E-learning ‘The Essence of Positive Health’ – Engelstalig.
  2. Training ‘De Kracht van Positieve Gezondheid’ – start 16 mei 2024 – 2 fysieke en 1 online sessie (hybride) – De Droomgaard in Broechem (Antwerpen) – Nederlandstalig.
  3. Training ‘Implementatie Positieve Gezondheid’ – start 20 juni 2024 – 2 fysieke sessies – De Droomgaard in Broechem (Antwerpen) – Nederlandstalig.

Kan je helaas niet deelnemen aan één van deze trainingen? Vraag naar ons aanbod op maat. We bekijken graag samen met jou wat jouw behoefte is in je organisatie, eerstelijnszone, LOKgroep, zorgzame buurt, etc. Of raadpleeg de kalender op onze website voor een overzicht van onze andere activiteiten, lezingen en workshops.

PHI training 800 x 800