Terugblik naar een inspirerend jaar

Wat een inspirerend jaar is het geweest! Zo fijn om vast te stellen dat een aanzienlijk aantal artsen en zorgverleners binnen onze community zich hebben ingezet voor de bevordering van Positieve Gezondheid. Inmiddels hebben 7 groepen professionals de training Positieve Gezondheid voltooid en hebben we een eerste groep verwelkomd voor de implementatiemodule.

“Ik had het handboek Positieve Gezondheid al doorgenomen, maar de ware impact ervaar je pas tijdens de training,” verklaarde een deelnemer.
Ben je ook geïnteresseerd in deze verrijkende ervaring? Profiteer dan nu van 20% korting met de code: GOALS2024.

Een bijzonder hoogtepunt was de inspiratietour langs voorbeeldpraktijken, waar velen van jullie de gelegenheid hebben gehad om te leren van inspirerende initiatieven en innovatieve benaderingen op het gebied van gezondheidszorg. Het delen van ervaringen en best practices heeft niet alleen de professionele ontwikkeling van onze community verrijkt, maar heeft ook bijgedragen aan een gezamenlijke inspanning om de gezondheidszorg te verbeteren.

De betrokkenheid van zoveel toegewijde professionals binnen onze community is werkelijk inspirerend. Het toont aan dat we samen vooruitgang boeken in de richting van een meer holistische benadering van gezondheid en welzijn. We willen jullie hartelijk bedanken voor jullie toewijding en enthousiasme.

Naarmate we naar de toekomst kijken, zijn we vastbesloten om deze positieve momentum voort te zetten en samen te blijven streven naar een gezondere en veerkrachtigere samenleving. Laten we blijven leren van elkaar en samenwerken voor een betere gezondheidszorg voor iedereen.

Wil je in 2024 (verder) aan de slag met Positieve Gezondheid? Neem dan zeker deel aan één van onze lezingen, workshops, trainingen of inspiratietours. Of vraag naar ons aanbod op maat. We bekijken graag samen met jou wat jouw behoefte is in je organisatie, eerstelijnszone, LOKgroep, zorgzame buurt, etc. Op 25 januari 2024 start bijvoorbeeld een nieuwe training ‘Werken met Positieve Gezondheid‘ en een ‘Implementatiemodule‘ in Antwerpen.

phi terugblik 800x800