Meer Vlaamse Impulseo-tegemoetkoming voor huisartsen door opleidingen te volgen

Wist je dat het voor huisartsen interessant kan zijn om je praktijkassistent en/of verpleegkundige (in loondienst) opleidingen te laten volgen? Als een arts minstens één uur opleiding per jaar mee volgt, kan het bedrag van de Impulseo-tegemoetkoming namelijk stijgen met € 800,-.

Om in aanmerking te komen, moet het gaan om een opleiding die bij de medewerker “bijkomende competenties ontwikkelt op het vlak van geïntegreerd samenwerken, zorgcoördinatie en populatiegerichte zorg”. Zijn er meerdere artsen, dan kan elke arts die een opleiding mee volgt, dit bedrag ontvangen. Zijn er ook meerdere bedienden, dan kan het nuttig zijn dat de ene arts een opleiding volgt met bediende X en de andere arts met bediende Y. Het is niet verplicht dat alle artsen en bedienden een en dezelfde opleiding volgen.

Het is voldoende een opsomming van de gevolgde opleidingen met een overzicht van de deelnemer(s) bij de Impulseo aanvraag te voegen. Aanwezigheidsattesten zijn daarbij niet nodig.

Interesse in het trainingsaanbod Positieve Gezondheid? Raadpleeg onze kalender op www.positivehealth-international.com/training of informeer naar een incompany training, lezing of workshop op maat van jouw praktijk.

PHI impulseo 800 x 800